top of page

bruidsjurken op maat maken

 

Heeft u er altijd al van gedroomd om uw eigen trouwjurk te laten maken? Of wilt u een onvergetelijke indruk achterlaten op een aankomend event? INVALID Atelier kan u hier mee helpen. Samen met u ontwerpen we een persoonlijke bruids- of avondjurk om uw speciale dag compleet te maken. 

Op maat gemaakt!

 

Wij concentreren ons volledig op uw persoonlijke stijl en proberen met ons ontwerp uw karakter te vangen zodat de jurk perfect is voor u. We luisteren naar uw visie en verwerken uw ideeën in onze schets om het beeld wat u voor u heeft uit te werken. 

Bruidsjurken op maat maken is onze specialiteit!

 

onze werkwijze

Bij INVALID Atelier werken we professioneel aan uw droomjurk. Hierbij luisteren we naar al uw wensen en ideëen. Tijdens de consultatie bespreken we uw wensen en maken we een schets. Hierin proberen we uw stijl en persoonlijkheid te vangen en verwerken we alle gewenste details. Wij denken met u mee en samen maken we de stofkeuzes en bepalen we alle details.

 

We nemen uw maten af en we bespreken de prijsindicatie. De kosten zijn afhankelijk van uw materiaalkeuze, de hoeveelheid stof en de benodigde werk-uren. Bij INVALID Atelier laat u voor een scherpe prijs uw droomjurk maken. Dit is indicatief aan de stof, kant, aantal uren werk en handwerk.

Heeft u een vastomlijnd budget? Laat dit ons dan weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

 

 

onze werkwijze

Na het consult sturen we u een vrijblijvende offerte toe. Onze offertes zijn heel duidelijk en transparant. U ziet hoe veel de stof kost en hoe veel meter we gaan gebruiken, u ziet hoe veel ander materiaal er in de jurk gaat (garen, baleinen en versteviging) en ook vind je in de offerte het katoen voor de toile (pasmodel). Natuurlijk komen daarbij ook de geschatte werkuren tot verrekening. 

 

Wilt u iets aan uw ontwerp veranderen? Dan passen wij de offerte eenvoudig voor u aan. Wij werken met een aanbetaling wat betekend dat u een deel van de kosten vóór het begin van de productie moet voltooien.

 

 

onze werkwijze

Indien we alle details hebben besproken en u akkoord bent gegaan met de offerte gaan we voor u aan de slag en maken we een uitgebreide tekening voor u. We vormen een duidelijk beeld om u te laten zien hoe alles er uiteindelijk uit zal zien. We bestellen de stof en tekenen een speciaal patroon voor u. Hiermee maken we een toile (pasmodel). 

 

Tussentijds maken we samen met u een planning. Tijdens het proces bevestigen we minimaal vijf afspraken met u; het eerste consult, minimaal drie pasmomenten (meer indien er aanpassingen verricht moeten worden) en het afhalen van de jurk. Kort voor uw belangrijke dag vindt het laatste pasmoment plaats waarop de laatste aanpassingen gedaan kunnen worden. Op de afgesproken afhaaldatum krijgt u de jurk netjes verpakt mee. 

 

 

Met het hart en de hand gemaakt is elke unieke trouwjurk een kunstwerk.

 

Onze visie is om een ​​jurk te creëren die alle weerspiegelingen van uw persoonlijkheid belichaamt.

 

 

bottom of page