ABOUT US

When everything is perfect, it is dead.
It is in status, there is no movement.

Kicked out of perfection and kicked in to perfecting.
Which is the true perfection.


Invalid, true perfection!


INVALID is een modeatelier waarbij het creatieve proces en de technische vakkennis voortdurend op weg is naar perfectionering. Telma Patricia Fonseca Monteiro is de oprichter van INVALID en de weg naar perfectie is haar drijfveer.


Telma is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en heeft daarvoor de vakopleiding Mode en Techniek op de MTS in Den Haag gedaan. Tijdens de opleiding heeft ze een stage mogen doen bij Viktor & Rolf en Marlies Dekker. Na tien jaar ervaring in de modewereld besloot zij haar visie gestalte te geven en haar eigen modehuis op te richten.
Sinds 10 november­­ 2012 is INVALID Atelier een feit!

INVALID Atelier biedt naast een eigen collectie de mogelijkheid om op aanvraag unieke kledingstukken te laten ontwerpen, maar ook naaicursussen waarin deelnemers worden geholpen hun eigen ontwerpen te verwezenlijken.

Het atelier staat voor een high-fashiongevoel en hoogwaardige kwaliteit voor de klanten.


Het label INVALID doet niet mee aan de standaard mode seizoenen. Telma Patricia Fonseca Monteiro besteed veel tijd aan ieder item en dat is te zien aan haar uiteenlopende collectie. De persoonlijke stijl achter het label is van groot belang.
Het label INVALID weerspiegelt een gevoel van ontspannen en tijdloze elegantie, met de nadruk op mooie stoffen en de perfecte pasvorm.

INVALID ATELIER ROTTERDAM

Telma Patricia Fonseca Monteiro ​

Rijnhoutplein 1
3014 TZ Rotterdam
The Netherlands

Social Media
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

©2020 door Invalid Atelier.