SAMPLE & PATROON DESIGN:

 

Deze workshop is bedoeld voor designers die al zijn begonnen met een collectie/project of een idee hebben maar vast komen te zitten bij het maken van een patroon of sample. Zo kunnen wij u een handje helpen door middel van tips en kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Daarnaast komt er tijdens elke workshop een designer die zijn verhaal komt doen en wat extra tips meegeeft. Tijdens deze workshop kun je gebruik maken van onze aparatuur en werkplek. Deze workshop draait om oog voor detail en afwerkingen zodat het eindproduct er zo professioneel mogelijk eruit komt te zien.

 

Hoe ziet de workshop eruit?

Het ontwerp heeft u al af dus starten we direct met het technische gedeelte, patroon tekenen. De kleding wordt zo in 2D vastgelegd. Tijdens dit onderdeel leert u nauwkeurig maten op te nemen en deze vervolgens te berekenen en te vertalen naar een kloppend tekening. 

 

Als het patroon af is, wordt er een proefmodel gestikt. Dit is de eerste stap in de naaitechniek. Hiervoor wordt een stof gebruikt die qua dikte, valling en stijfheid overeenkomt met de uiteindelijke stof.

 

Sluit het proefmodel aan? Dan is het tijd om te starten met eindontwerp. Dit is de fase waarin het ontwerp in de juiste stof wordt uitgewerkt.

 

 

 

 

Startdatum en tijden: Vrijdag 24 januari 2020       

 

Vrijdag:  09:00 - 14:00 uur

  

PRIJS:  € 295 (incl. BTW)

 

 

Duur: 4 lessen. Per les 5 uur.

Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers per les. Uiteraard zullen we u voorzien van een lekker kopje thee/ koffie.

 

 

Tijdig inschrijven is daarom belangrijk VOL=VOl

 

Voor meer informatie of over inschrijving stuur een mail naar: info@invalidatelier.com of bel 06 - 41 31 71 84.

 

 

U kunt altijd vrijblijvend langskomen om een kijkje in ons atelier te nemen.

 

 

 

 

 

 

         

 

INVALID Atelier - Rijnhoutplein 1 - 3014TZ - Rotterdam - info@invalidatelier.com - (010) 2233686 

 

INVALID Atelier
0